Dieta w ciąży

Twarożek z brzoskwinią

SKŁADNIKI

Ser twarogowy półtłusty 100 g (0.5 x Opakowanie)
Brzoskwinia 85 g (1 x Sztuka)
Jogurt naturalny 80 g (4 x Łyżka)
Chleb żytni razowy 60 g (2 x Kromka)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Twaróg przełóż do miseczki, dodaj jogurt i dokładnie wymieszaj.
  2. Brzoskwinię obierz ze skórki, pokrój w drobną kostkę i wymieszaj z twarożkiem.
  3. Chleb zjedz z twarożkiem.

Pozostałe przepisy na Wtorek

Śniadanie

Jajka na miękko z brokułem

Zobacz przepis

Drugie śniadanie

Jagodowe smoothie

Zobacz przepis

Obiad

Makaron z fetą i cukinią

Zobacz przepis

Podwieczorek

Paluszki z sezamem

Zobacz przepis