Dieta w ciąży

Kolacja

Sałatka z fasolą

Składniki

Produkt Ilość
Sałata rzymska 140 g (4 x Liść)
Pomidory koktajlowe 100 g (5 x Sztuka)
Fasola czerwona w zalewie (konserwowa) 100 g (5 x Łyżka)
Kasza gryczana niepalona (biała) 75 g (5.8 x Łyżka)
Cebula 30 g (0.3 x Sztuka)
Oliwki czarne 20 g (1.3 x Łyżka)
Olej lniany 10 g (2 x Łyżeczka)

Sposób przygotowania

  1. Kaszę ugotować.
  2. Fasolę odsączyć i przepłukać.
  3. Sałatę i cebulę pokroić.
  4. Połączyć wszystkie składniki i polać olejem lnianym.
Poprzedni przepisNastępny przepis

Pozostałe przepisy na Wtorek

Śniadanie

Gryczanka śniadaniowa

Zobacz przepis

Drugie śniadanie

Zupa krem z pomidorów

Zobacz przepis

Obiad

Polędwiczki z kurczaka na parze z ziemniakami

Zobacz przepis