Dieta w ciąży

Omlet ze szpinakiem

SKŁADNIKI

Ciecierzyca (w zalewie) 100 g (5 x Łyżka)
Tofu naturalne 90 g (0.5 x Opakowanie)
Ogórek zielony (długi) 90 g (0.5 x Sztuka)
Awokado 70 g (0.5 x Sztuka)
Ryż brązowy 50 g (3.3 x Łyżka)
Oliwa z oliwek 10 g (1 x Łyżka)
Sos sojowy ciemny 10 g (1 x Łyżka)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Wszystkie składniki zmiksuj. Możesz dodać więcej mleka/wody, gdy konsystencja jest za gęsta.

Pozostałe przepisy na Piątek

Drugie śniadanie

Smoothie berry belly

Zobacz przepis

Obiad

Makaronowa sałatka z kurczakiem i pesto

Zobacz przepis

Podwieczorek

Tosty z dżemem

Zobacz przepis

Kolacja

Czekoladowa owsianka z malinami

Zobacz przepis