Makaron penne (pełnoziarnisty) | 120 g (1.7 x Szklanka) |
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 120 g (1.2 x Kawałek) |
Kiszone buraki | 100 g (0.3 x Opakowanie) |
Pomidory koktajlowe | 60 g (3 x Sztuka) |
Ser, mozzarella | 40 g (2.7 x Kawałek) |
Cebula | 25 g (0.2 x Sztuka) |
Pesto zielone z bazylii | 20 g (1 x Łyżka) |
Bazylia (świeża) | 10 g (10 x Listek) |
Szczypiorek | 5 g (1 x Łyżeczka) |
Pozostałe przepisy na Piątek
USP Zdrowie Sp. z o.o.
ul. Poleczki 35,
02-822 Warszawa,
(71) 714 94 00,
fax: (71) 714 94 10