Dieta w ciąży

Pasta jajeczna i brzoskwinia

SKŁADNIKI

Pasta jajeczna

Papryka czerwona 140 g (1 x Sztuka)
Jaja kurze całe 112 g (2 x Sztuka)
Chleb żytni razowy 90 g (3 x Kromka)
Ogórek 40 g (1 x Sztuka)
Oliwa z oliwek 10 g (1 x Łyżka)
Szczypiorek 10 g (2 x Łyżeczka)

Brzoskwinia

Brzoskwinia 85 g (1 x Sztuka)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Ugotuj jajka.
  2. Zetrzyj na tarce paprykę, ogórka.
  3. Posiekaj szczypiorek.
  4. Zmiksuj na pastę składniki z dodatkiem ulubionych przypraw.
  5. Zjedz z chlebem.

Pozostałe przepisy na Czwartek

Drugie śniadanie

Koktajl jaglany

Zobacz przepis

Obiad

Zapiekany makaron

Zobacz przepis

Podwieczorek

Warzywa duszone z marchewką i dynią

Zobacz przepis

Kolacja

Grecka micha

Zobacz przepis