Dieta w ciąży

Kolacja

Tosty z łososiem i rzodkiewką

Składniki

Produkt Ilość
Chleb żytni razowy 90 g (3 x Kromka)
Łosoś - filet wędzony na gorąco 50 g (0.4 x Opakowanie)
Awokado 40 g (0.3 x Sztuka)
Roszponka 40 g (2 x Garść)
Ser, mozzarella (bez tłuszczu) 30 g (2 x Plaster)
Rzodkiewka 30 g (2 x Sztuka)

Sposób przygotowania

  1. Na chlebie ułożyć plastry mozzarelli, zapiec w piekarniku.
  2. Ułożyć rozdrobnionego łososia, pokrojoną rzodkiewkę, awokado oraz roszponkę.
Poprzedni przepisNastępny przepis

Pozostałe przepisy na Poniedziałek

Śniadanie

Placuszki z serka wiejskiego

Zobacz przepis

Drugie śniadanie

Nocna owsianka orzechowa
Pomarańcza

Zobacz przepis

Obiad

Leczo z komosą ryżową

Zobacz przepis