Pomidory z puszki (krojone) | 200 g (2 x Porcja) |
Jaja kurze całe | 112 g (2 x Sztuka) |
Papryka czerwona | 70 g (0.5 x Sztuka) |
Chleb żytni razowy | 60 g (2 x Kromka) |
Fasola czerwona w zalewie (konserwowa) | 50 g (2.5 x Łyżka) |
Ser, mozzarella (bez tłuszczu) | 40 g (2.7 x Plaster) |
Pietruszka, liście | 6 g (1 x Łyżeczka) |
Oliwa z oliwek | 5 g (0.5 x Łyżka) |
Cebula | 0.3 g (0 x Sztuka) |
Jabłko | 150 g (1 x Sztuka) |
Pozostałe przepisy na Czwartek
USP Zdrowie Sp. z o.o.
ul. Poleczki 35,
02-822 Warszawa,
(71) 714 94 00,
fax: (71) 714 94 10