| Pstrąg tęczowy, świeży | 150 g (1.5 x Kawałek) |
| Kasza gryczana niepalona (biała) | 100 g (7.7 x Łyżka) |
| Papryka czerwona | 70 g (0.5 x Sztuka) |
| Roszponka | 40 g (2 x Garść) |
| Oliwki zielone, marynowane, konserwowe | 20 g (1.3 x Łyżka) |
| Dynia, pestki, łuskane | 15 g (1.5 x Łyżka) |
| Słonecznik, nasiona, łuskane | 15 g (1.5 x Łyżka) |
| Sok cytrynowy | 12 g (2 x Łyżka) |
| Musztarda | 10 g (1 x Łyżeczka) |
| Olej lniany | 5 g (1 x Łyżeczka) |
| Mięta (świeża) | 5 g (5 x Łyżka) |
| Szczypiorek | 5 g (1 x Łyżeczka) |
| Koper ogrodowy | 5 g (0.6 x Łyżka) |
| Pietruszka, liście | 5 g (0.8 x Łyżeczka) |
Pozostałe przepisy na Poniedziałek
USP Zdrowie Sp. z o.o.
ul. Poleczki 35,
02-822 Warszawa,
(71) 714 94 00,
fax: (71) 714 94 10