Pstrąg tęczowy, świeży | 150 g (1.5 x Kawałek) |
Kasza gryczana niepalona (biała) | 100 g (7.7 x Łyżka) |
Papryka czerwona | 70 g (0.5 x Sztuka) |
Roszponka | 40 g (2 x Garść) |
Oliwki zielone, marynowane, konserwowe | 20 g (1.3 x Łyżka) |
Dynia, pestki, łuskane | 15 g (1.5 x Łyżka) |
Słonecznik, nasiona, łuskane | 15 g (1.5 x Łyżka) |
Sok cytrynowy | 12 g (2 x Łyżka) |
Musztarda | 10 g (1 x Łyżeczka) |
Olej lniany | 5 g (1 x Łyżeczka) |
Mięta (świeża) | 5 g (5 x Łyżka) |
Szczypiorek | 5 g (1 x Łyżeczka) |
Koper ogrodowy | 5 g (0.6 x Łyżka) |
Pietruszka, liście | 5 g (0.8 x Łyżeczka) |
Pozostałe przepisy na Poniedziałek
USP Zdrowie Sp. z o.o.
ul. Poleczki 35,
02-822 Warszawa,
(71) 714 94 00,
fax: (71) 714 94 10