Dieta w ciąży

Śniadanie

Kasza jaglana na słodko z kiwi

Składniki

Produkt Ilość
Kiwi 150 g (2 x Sztuka)
Kasza jaglana 78 g (6 x Łyżka)
Dynia, pestki, łuskane 15 g (1.5 x Łyżka)
Miód pszczeli 12 g (0.5 x Łyżka)

Sposób przygotowania

  1. Ugotuj kaszę na sypko z odrobiną miodu.
  2. Pokrój kiwi i dodaj do kaszy. Posyp pestkami dyni.
Poprzedni przepisNastępny przepis

Pozostałe przepisy na Niedziela

Drugie śniadanie

Koktajl z masłem orzechowym
Wafle ryżowe musli

Zobacz przepis

Obiad

Komosa ryżowa z łososiem i zdrowym pesto

Zobacz przepis

Podwieczorek

Sałatka z arbuza i truskawek

Zobacz przepis

Kolacja

Serowe kluski ze szpinakiem

Zobacz przepis