Dieta w ciąży

Śniadanie

Jaglanka z borówkami

Składniki

Produkt Ilość
Jogurt typu islandzkiego Skyr 150 g (1 x Opakowanie)
Banan 120 g (1 x Sztuka)
Brzoskwinia 85 g (1 x Sztuka)
Kasza jaglana 60 g (4.6 x Łyżka)
Migdały w płatkach 10 g (1 x Łyżka)

Sposób przygotowania

  1. Kaszę ugotuj do miękkości na wodzie.
  2. Wyłóż do miseczki, dodaj jogurt, borówki i migdały.
Poprzedni przepisNastępny przepis

Pozostałe przepisy na Sobota

Drugie śniadanie

Lekki deser truskawkowy

Zobacz przepis

Obiad

Fit tortilla z warzywami

Zobacz przepis

Podwieczorek

Wafle ryżowe z domową nutellą

Zobacz przepis

Kolacja

Sałatka z quinoa

Zobacz przepis