Dieta w ciąży

Podwieczorek

Twarożek z karobem

Składniki

Produkt Ilość
Ser twarogowy chudy 100 g (0.5 x Opakowanie)
Jabłko 75 g (0.5 x Sztuka)
Orzechy włoskie 20 g (1.3 x Łyżka)
Karob (mączka chleba świętojańskiego) 6 g (1 x Łyżeczka)

Sposób przygotowania

  1. Rozdrobnij widelcem twaróg.
  2. Dodaj pokrojone jabłko i posyp karobem. Posyp orzechami.

Pozostałe przepisy na Sobota

Śniadanie

Tosty trójkąty
Banan

Zobacz przepis

Drugie śniadanie

Zupa krem z cukinii z batatami

Zobacz przepis

Obiad

Potrawka z kurczaka i ciecierzycy
Buraczki na ciepło

Zobacz przepis

Kolacja

Łososiowy poke bowl

Zobacz przepis