| Mięso z piersi indyka, bez skóry | 100 g (1 x Kawałek) |
| Ryż brązowy | 75 g (5 x Łyżka) |
| Białko jaja kurzego | 70 g (2 x Sztuka) |
| Seler korzeniowy | 50 g (0.8 x Plaster) |
| Koncentrat pomidorowy, 30% | 40 g (1.6 x Łyżka) |
| Siemię lniane (świeżo mielone) | 10 g (2 x Łyżeczka) |
| Koper (w pęczkach) | 3 g (0.6 x Pęczek) |
| Ziele angielskie | 1 g (1 x Sztuka) |
| Liść laurowy | 1 g (1 x Listek) |
Pozostałe przepisy na Czwartek
USP Zdrowie Sp. z o.o.
ul. Poleczki 35,
02-822 Warszawa,
(71) 714 94 00,
fax: (71) 714 94 10