Mięso z ud kurczaka, bez skóry | 200 g (2 x Kawałek) |
Ziemniaki | 200 g (2.9 x Sztuka) |
Ciecierzyca (w zalewie) | 100 g (5 x Łyżka) |
Cytryna | 80 g (1 x Sztuka) |
Oliwki czarne | 30 g (2 x Łyżka) |
Oliwa z oliwek | 10 g (1 x Łyżka) |
Bazylia (świeża) | 10 g (10 x Listek) |
Musztarda | 10 g (1 x Łyżeczka) |
Sól biała | 2 g (2 x Szczypta) |
Papryka słodka (mielona, wędzona) | 2 g (0.4 x Łyżeczka) |
Papryka czerwona | 1 g (0 x Sztuka) |
Pieprz czarny mielony | 1 g (1 x Szczypta) |
Burak | 100 g (1 x Sztuka) |
Cebula | 50 g (0.5 x Sztuka) |
Czosnek | 5 g (1 x Ząbek) |
Oliwa z oliwek | 5 g (0.5 x Łyżka) |
Mielona słodka papryka | 2 g (0.4 x Łyżeczka) |
Mielona papryka chili | 1 g (1 x Szczypta) |
Pozostałe przepisy na Sobota
USP Zdrowie Sp. z o.o.
ul. Poleczki 35,
02-822 Warszawa,
(71) 714 94 00,
fax: (71) 714 94 10