Dieta w ciąży

Komosa ryżowa na mleku migdałowym z malinami

SKŁADNIKI

Napój migdałowy 250 g (1 x Szklanka)
Serek wiejski (naturalny) 200 g (1 x Opakowanie)
Maliny 120 g (2 x Garść)
Komosa ryżowa (Quinoa), ziarna 40 g (2.9 x Łyżka)
Orzechy brazylijskie 20 g (5 x Sztuka)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Komosę ugotuj na mleku migdałowym.
  2. Podaj z malinami i serkiem wiejskim. Posyp posiekanymi orzechami. i zjedz z malinami oraz serkiem. Dodaj pokrojone orzechy.

Pozostałe przepisy na Poniedziałek

Drugie śniadanie

Koktajl białkowy

Zobacz przepis

Obiad

Łagodny makaron po tajsku

Zobacz przepis

Podwieczorek

Wafle kukurydziane

Zobacz przepis

Kolacja

Krem z białych warzyw

Zobacz przepis