Dieta w ciąży

Śniadanie

Komosa ryżowa na mleku migdałowym z malinami

Składniki

Produkt Ilość
Napój migdałowy 250 g (1 x Szklanka)
Serek wiejski (naturalny) 200 g (1 x Opakowanie)
Maliny 120 g (2 x Garść)
Komosa ryżowa (Quinoa), ziarna 40 g (2.9 x Łyżka)
Orzechy brazylijskie 20 g (5 x Sztuka)

Sposób przygotowania

  1. Komosę ugotuj na mleku migdałowym.
  2. Podaj z malinami i serkiem wiejskim. Posyp posiekanymi orzechami. i zjedz z malinami oraz serkiem. Dodaj pokrojone orzechy.
Poprzedni przepisNastępny przepis

Pozostałe przepisy na Poniedziałek

Drugie śniadanie

Koktajl białkowy

Zobacz przepis

Obiad

Łagodny makaron po tajsku

Zobacz przepis

Podwieczorek

Wafle kukurydziane

Zobacz przepis

Kolacja

Krem z białych warzyw

Zobacz przepis